Kuchscherm staand

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een kuchscherm op maat bewerkt, bijvoorbeeld staand of in een andere toepassing? Bij Talboom Kunststoffen in Breda zit je zeker goed! We kunnen namelijk terugvallen op jarenlange ervaring in het vervaardigen en bewerken van kunststoffen op maat. Hierbij profiteer je van de hoogste kwaliteit en uitstekende service. Jouw wensen staan bij ons centraal!

Een kuchscherm op maat: staand of liggend

We bewerken producten op maat op basis van jouw wensen. Of het nu gaat om een staand kuchscherm of een vitrine in kunststof, laat ons weten wat je van ons verwacht en we gaan aan de slag. Een staand kuchscherm in plexiglas is de ideale oplossing voor kantoren. Op die manier kunnen werknemers namelijk gewoon aan hun normale bureau zitten en zijn ze toch veilig. Bekijk gerust eens onze eerdere projecten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in een staand kuchscherm of ander product op maat, kan je erg eenvoudig meer informatie aanvragen. Dat kan door ons online contactformulier in te vullen. Je kan ons ook bellen via het telefoonnummer +31 (0)76 – 565 23 50 of een bericht sturen via het e-mailadres info@talboomkunststoffen.nl. Wij helpen je graag verder!