Branches

De branches die gebruikmaken van kunststoffen, zijn net zo divers als de toepassingsmogelijkheden. Je komt onze maatwerkproducten dan ook overal tegen. Of het nu in kantoren, musea, fabrieken of ziekenhuizen is. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. We zijn ontzettend trots op het indrukwekkende klanten- en productportfolio dat we in al die jaren hebben opgebouwd. Hieronder zie je in welke branches we het meest actief zijn. Staat jouw branche er niet bij? Neem contact op. Grote kans dat we ook jou kunnen helpen.

Interieurbouw

Binnen de interieurbouw levert kunststof unieke concepten op. Talboom heeft prachtige bijdragen mogen leveren aan diverse grote en complexe interieurprojecten. Daarbij denken we actief mee over constructieve oplossingen en materialen. Vervolgens realiseren we een hoogwaardig eindproduct. Je vindt onze producten onder andere in overheidsgebouwen, zorginstellingen, ziekenhuizen, kantoren, musea en retail.

Verlichting

Verlichting is ingewikkeld en komt vaak erg nauw. Elke situatie vraagt om een eigen oplossing. Talboom heeft alle kennis over verlichting in huis en biedt een breed scala aan kunststofoplossingen voor de lichtindustrie. We adviseren je graag over lichttransmissie, kantoorverlichting en prima’s, zodat de verlichting qua uitstraling en sterkte aan al jouw wensen voldoet. Ook aan de technische uitwerking leveren we een inhoudelijke bijdrage.

Machinebouw

Binnen machinebouw is Talboom dé specialist op het gebied van machinekappen en afschermingen. Vooral de hoge kwaliteit van buigen, frezen en afwerken wordt gewaardeerd. De toepassingen zijn zeer breed. Van veiligheidskappen tot laskappen en van geleidingen tot afschermingen. Oók voor de voedselindustrie. Daarbij krijg je natuurlijk een deskundig advies over het meest optimale materiaal voor jouw situatie en denken we ook constructief mee over de best mogelijke oplossing.

Koel- en luchttechniek

Ook in de koeltechniek is Talboom actief. We produceren afschermingen en wanden voor koelinstallaties voor de meest gerenommeerde bedrijven. Je bent onze producten ongetwijfeld al eens tegengekomen in diverse bekende supermarkten. In koelvitrines van bijvoorbeeld slagerijen en bakkerijen vind je onze maatwerkproducten eveneens terug. Al deze producten voldoen aan de strenge eisen van de voedingsindustrie.

Laboratoria

In de wereld van laboratoria gelden zeer hoge kwaliteitseisen. Talboom is er dan ook een gewaardeerde samenwerkingspartner. De toepassingsmogelijkheden van kunststof zijn in deze setting namelijk eindeloos. Zelfs in cleanrooms. Of het nu om pipethouders, een omkasting voor een zuurkast of een complexe oplossing voor medisch onderzoek gaat, we denken graag mee over materialen en constructies. En leveren een gedegen product. Ook ziekenhuizen, huis- en tandartspraktijken kloppen geregeld bij ons aan.

Revalidatie

In de revalidatie worden kunststoffen breed ingezet. Talboom maakt onder andere maatwerk werkbladen voor rolstoelen, afscherming voor spaken en plateauverhogingen voor scootmobiels. Daarbij denken we graag met je mee over praktische oplossingen. Voor de besturing bijvoorbeeld. Vervolgens gaan we aan de slag en ontvang je zeer snel een perfect afgewerkt eindproduct.

Opzoek naar iets specifieks?

Wij verzorgen ook maatwerk!

Overige branches

Het is onmogelijk alle overige branches te benoemen waarin we actief zijn. Hieronder vind je een selectie van bedrijfstakken die onze kunststofoplossingen gebruiken. Want of het nu gaat om retail, luxe scheepsbouw, de elektrotechnische industrie of reclamewereld: met de kennis en expertise van Talboom kom je zeker tot een perfecte oplossing. Staat jouw branche er niet bij? Neem gewoon contact op. We kunnen je zeker helpen.

Lees verder
Talboom BV Kunststofverwerking