Krachtig
in kunststof

Over ons

Talboom levert en bewerkt al bijna 70 jaar lang kunststof. We denken met je mee en zoeken de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Onze kracht schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Zo komen we tot maatwerk dat aan al jouw eisen voldoet. Dat is onze kracht!

Kernwaarden

 • Betrouwbaar

  We leveren punctueel en komen onze afspraken altijd na. Onze altijd terugkerende klanten weten dat duidelijk te waarderen.

 • Ervaren

  Je profiteert van bijna 100 jaar kennis en expertise. Dat maakt dat je gedegen advies krijgt en wij meedenken over constructieve, functionele en esthetische oplossingen.

 • Flexibel

  We zijn een relatief kleine organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen. En daar heb jij profijt van.

 • Toegankelijk

  Onze bedrijfscultuur is laagdrempelig en open. Dus: heb je vragen, stel ze gewoon. We staan je graag te woord. En wil je ons bedrijf bezichtigen? Dan kan dat ook

 • Maatschappelijk verantwoord

  We gaan zorgvuldig om met onze materialen én met onze medewerkers. Hun veiligheid en welzijn staat voorop.

Altijd op zoek naar de beste oplossing

We hebben een open, onderzoekende houding, geven advies en denken in mogelijkheden en oplossingen. Daarbij profiteer je van onze 70 jaar expertise met kunststoffen. Zo kan jij je producten – en de materialen waaruit ze zijn opgebouwd – continu optimaliseren. Qua kwaliteit, functionaliteit én duurzaamheid. Wij zijn trots dat we daar op alle fronten een bijdrage aan te mogen leveren.

Meer over maatwerk

Bijna 100 jaar ervaring

In 1925 werd ons bedrijf opgericht. Ons product? Mica kachelruitjes. Maar zodra er kunststofplaten op de markt kwamen, onderzochten we de mogelijkheden van dit nieuwe materiaal. Daarvoor verzonnen en bouwden we zelf onze kunststofbewerkingsmachines. Zo stond Talboom aan de wieg van kunststofbewerking in Nederland, België en zelfs Frankrijk.

Meer over onze geschiedenis

Talboom en het milieu

Talboom maakt alleen duurzame producten, die lang meegaan en bijna volledig recyclebaar zijn. Bovendien is voor de vervaardiging van kunststof veel minder energie nodig dan voor de productie van bijvoorbeeld glas, staal of beton. Daarom geloven we bij Talboom in de kracht van kunststof!

Meer over milieu

Talboom BV Kunststofverwerking