Maatwerk

Kunststof op maat is in veel gevallen een esthetische en/of functionele keuze. We denken graag met je mee en zoeken samen de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. We adviseren je over de materiaalkeuze, afwerking en techniek, om zo tot een optimaal bruikbaar product te komen. Een product dat aan al je wensen en eisen voldoet.

Kunststof op maat

Onze kracht schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvang je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. Daarbij vinden we een goede prijs-kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen waar nodig bij met een helder advies. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en je bent verzekerd van een kwalitatief perfect eindresultaat.

Bekijk de projecten

Samen sterk

We streven naar langdurige relaties. In onze ogen vormt wederzijds vertrouwen de basis voor continuïteit. Op die manier kunnen we onze kennis delen met anderen en samen gericht werken aan de meest optimale oplossingen voor specifieke vragen. Door dat efficiënt aan te pakken en nieuwe mogelijkheden en technieken met beide handen aan te grijpen, profiteer je van kwalitatief hoogwaardige kunststof op maat, tegen een goede prijs.

Neem contact op

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid