We creëren machineonderdelen van hoogwaardig kunststof

In de machinebouw zijn er uiteenlopende toepassingen van kunststof voor bescherming of afscherming van gevaarlijke onderdelen. Denk hierbij aan een beschermkap en machinekappen van kunststof. We maken gebruik van veel verschillende soorten kunststoffen. Vaak gebruiken we materialen die slagvaste eigenschappen hebben. Ondoorzichtig, transparant of smoke-transparante kleuren: de keuze is aan jou. Het spreekt voor zich dat je advies krijgt over het materiaal dat het best past bij jouw wensen voor kunststofbewerking. Zo zorgen wij voor de productie van machinekappen van kunststof of de juiste bescherming/afscherming door middel van een beschermkap. Alles om jouw werkvloer veiliger te maken.

Kunststoffen voor de voedingsindustrie

Wanneer je ons vraagt voor de productie van machineonderdelen, zoals machinekappen of een beschermkap die moeten dienen als bescherming of afscherming in de voedselindustrie, reken je op voedselveilig kunststof. In die industrie zijn de voorschriften voor opslag, verwerking en traceerbaarheid zeer streng. Nederland is toonaangevend op het gebied van machines voor deze markt. De machines worden wereldwijd geëxporteerd. De medewerkers van Talboom Kunststoffen maken veel machineonderdelen van kunststof voor bescherming en afscherming in de voedingsindustrie. Een veelgebruikt materiaal in de sector een HMPE-plaat. Onze producten van foodgrade-kunststof voldoen aan alle voorschriften en worden – indien gewenst – met FDA-certificaten geleverd.

Laat ons meedenken bij de productie van machineonderdelen

Heb je een tekening van de machinekappen of beschermkap die je in kunststof wilt hebben? Dan bewerken we het gewenste kunststof tot machineonderdelen exact volgens de vereiste specificaties. Wil je dat we met je meedenken over een constructie in jouw branche? Laat het ons weten! We helpen je graag verder. Met verdere vragen over de productie van kunststof voor machineonderdelen in de machinebouw als bescherming of afscherming, neem dan contact met ons op. We vertellen je ook graag meer over concrete toepassingen, zoals machinekappen en machineonderdelen in kunststof.

Veelgebruikt kunststof in de machinebouw

Veelgemaakte producten in de machinebouw

  • Machinekappen
  • Afschermingen
  • Veiligheidskappen
  • Geleidingen
Talboom BV Kunststofverwerking