Geschuimd pvc-plaat

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je geschuimd pvc in de vorm van een pvc-plaat kunt kopen? Bekijk dan het aanbod en de bewerkingsmogelijkheden van Talboom Kunststoffen uit Breda. Onze medewerkers vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een plaat geschuimd pvc?

Bij Talboom Kunststoffen staat een team van experts klaar om jou gewenste bewerking van pvc uit te voeren. Bij het gebruik van een pvc-plaat kun je kiezen uit geschuimd en hard pvc. Het geschuimde pvc komt veelvuldig voor onder de merknaam Forex. Het voordeel van een pvc-plaat die uit geschuimd materiaal opgebouwd is, is met name het gewicht hiervan. Een geschuimde pvc-plaat is tot wel de helft lichter dan regulier pvc. Ben jij op zoek naar een materiaal dat uitstekend geschikt is voor uiteenlopende bewerkingen en bedrukkingen? Dan is een pvc-plaat met geschuimd materiaal perfect.

Benader ons voor de bewerking van geschuimd materiaal

Wil jij meer weten over ons bedrijf of over de mogelijkheden van een pvc-plaat van geschuimd materiaal? Neem dan zeker contact met ons op via +31 (0)76 – 565 23 50 of stuur een e-mail naar info@talboomkunststoffen.nl. Wij denken graag met je mee. Schakel ons ook in als je op zoek bent naar een partij die een PE-plaat kan bewerken. Dit behoort ook tot onze mogelijkheden.

Talboom BV Kunststofverwerking