Kunststof roosters / louvers / rasters

Talboom Kunststoffen is de specialist in kunststof roosters, ook wel louvers genoemd, welke worden gebruikt in plafonds en lichtbakken. Ook voor de koeltechnische- en luchtbehandeling worden deze producten gebruikt. Wij hebben een groot standaard programma van kunststof roosters in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook voor speciale uitvoeringen en op maat gemaakte louvers ben je bij Talboom Kunststoffen aan het juiste adres. De roosters zijn in kunststof en aluminium in verschillende kleuren, diverse afmetingen en celmaten verkrijgbaar. De meeste uitvoeringen zijn in standaard plafond moduulmaten uit voorraad leverbaar!

Toepassing van kunststof roosters

Louvers kunnen op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van het type installatie. Informeer naar de mogelijkheden en wij geven je graag deskundig advies over de juiste toepassing in jouw situatie.

Talboom – Grote voorraad, snelle levering

Doordat wij altijd beschikken over een grote voorraad aan kunststof producten, zoals roosters, garanderen wij altijd een snelle levering. Door onze uitgebreide vakkennis, in het bijzonder over kunststofproducten voor verlichting, kun je bij ons altijd terecht voor deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Wissen

Voordelen

Bruikbaar als isolatiemateriaal in elektrotechniek
Hard en stijf
Zeer goede elektrische eigenschappen
Afscherming van luchtbehandelingssystemen (ventilatoren)
Afscherming van verlichting
Retourlucht roosters
Diverse kleuren zoals zilver, opaal en zwart
Groot assortiment met diverse afmetingen, celmaten en vormen
Verschillende lichttransmissies
Zowel in kunststof als aluminium leverbaar

Varianten

Roosters klein

Roosters groot

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid