Kunststof en aluminium roosters / louvers / rasters

Talboom Kunststoffen in Breda is dé specialist in roosters van kunststof, ook wel louvers genoemd. Ze worden gebruikt in plafonds en lichtbakken, alsook voor de koeltechnische- en luchtbehandeling. Wij hebben een groot standaard aanbod van roosters in kunststof in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook voor speciale uitvoeringen en op maat gemaakte louvers betrek je ons. De roosters zijn verkrijgbaar ook verkrijgbaar in aluminium in verschillende kleuren, diverse afmetingen en celmaten. De meeste uitvoeringen zijn in standaard plafondmoduulmaten uit voorraad leverbaar!

Toepassing van roosters van kunststof

Roosters van kunststof kunnen op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van het type installatie. We buigen, verlijmen en frezen kunststof op maat. Hieronder zie je een lijst met de verschillende toepassingen van onze roosters:

  • Afscherming van verlichting
  • Retourluchtroosters
  • Afscherming van luchtbehandelingssystemen (ventilatoren)

Wanneer je op zoek bent naar goede louvers voor welke mogelijke toepassing dan ook; wij maken ze voor je. Hierbij geniet je van de volgende kenmerken:

  • Groot assortiment met diverse afmetingen, celmaten en vormen
  • Zowel in kunststof als aluminium leverbaar
  • Diverse kleuren, zoals zilver, opaal en zwart
  • Verschillende lichttransmissies

Kies je voor roosters gemaakt van kunststof, dan geniet je de voordelen van onze jarenlange ervaring met het op maat maken van kunststof.

Profiteer van onze grote voorraad kunststof en snelle levering

Doordat wij als specialist in kunststofbewerking altijd beschikken over een grote voorraad van roosters van kunststof, garanderen wij altijd een snelle levering. Door onze uitgebreide vakkennis, in het bijzonder over kunststofproducten voor verlichting, zoals acrylaat prisma XT, kan je bij ons altijd terecht voor deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op. Informeer naar de mogelijkheden en wij geven je graag deskundig advies over de juiste toepassing in jouw situatie. Wil je een van onze kunststofmaterialen zelf beoordelen? Vraag dan een monster aan.

Wissen

Voordelen

Bruikbaar als isolatiemateriaal in elektrotechniek
Hard en stijf
Zeer goede elektrische eigenschappen
Afscherming van luchtbehandelingssystemen (ventilatoren)
Afscherming van verlichting
Retourlucht roosters
Diverse kleuren zoals zilver, opaal en zwart
Groot assortiment met diverse afmetingen, celmaten en vormen
Verschillende lichttransmissies
Zowel in kunststof als aluminium leverbaar

Varianten

Roosters klein

Roosters groot

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid