Plastic plaat frezen

Bij Talboom Kunststoffen in Breda kan je een plastic plaat op maat laten buigen, lassen en frezen. Voor de ontwikkeling en productie van kunststoffen zit je goed bij ons. Met meer dan 100 jaar ervaring, waarvan meer dan 70 jaar specifiek met kunststoffen, weet je zeker dat we over de nodige expertise beschikken om je de beste resultaten te garanderen. Als je bij ons een plastic plaat op maat laat bewerken, mag je dus niets anders dan topkwaliteit verwachten als we het materiaal frezen, lassen en buigen. 

Laat een plastic plaat op maat frezen, lassen en buigen

Bij Talboom Kunststoffen buigen, lassen en frezen we een plastic plaat op maat. Onze kunststoffen worden in veel verschillende branches gebruikt. Zo worden onze producten vaak gebruikt in laboratoria, maar even goed bij de revalidatie van patiënten. Daarnaast zijn ze nuttig in de interieurbouw, waar de veelzijdigheid van kunststofproductie een grote troef is. Foodgrade kunststof is dan weer geschikt voor de voedingsindustrie. Verder hebben kunststoffen op maat nog een andere handige toepassing. Zo worden ze vaak gebruikt in de machinebouw, waar specifieke onderdelen vaak moeilijk te vinden of te maken zijn. We helpen je graag verder, in welke branche je ook zit.

Vind de juiste oplossing

Laat ons weten hoe jouw product eruit moet zien en dan buigen, lassen en frezen we een plastic plaat op maat. Of je nu al een heel concreet uitgewerkt plan hebt of slechts een ruw idee, we helpen door steeds actief mee te denken. Op die manier vinden we altijd een geschikte oplossing. Ben je geïnteresseerd in kunststof op maat of zit je nog met vragen over ons productieproces? Laat dan zeker iets weten. Je kan eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)76 – 565 23 50 of een bericht te sturen via het e-mailadres info@talboomkunststoffen.nl. Je kan eventueel ook gebruikmaken van ons handige online contactformulier.