Plastic plaat frezen en bewerken

Een plastic plaat laten frezen, lassen of buigen kan bij Talboom Kunststoffen in Breda. Voor de ontwikkeling en productie van kunststoffen zit je goed bij ons. Met meer dan honderd jaar ervaring, waarvan meer dan zeventig jaar specifiek met kunststoffen, weet je zeker dat we over de nodige expertise beschikken om je de beste resultaten te garanderen. Als je bij ons een plastic plaat op maat laat bewerken, mag je dus niets anders dan topkwaliteit verwachten als we het materiaal frezen, lassen en buigen.

Laat een plastic plaat op maat frezen, lassen en buigen

Bij Talboom Kunststoffen buigen, lassen en frezen onze specialisten een plastic plaat op maat. Onze kunststoffen worden in veel verschillende branches gebruikt. Zo worden onze producten vaak gebruikt in laboratoria, maar even goed bij de revalidatie van patiënten. Daarnaast zijn ze nuttig in de interieurbouw, waar de veelzijdigheid van kunststofbewerking een grote troef is. Verder hebben kunststoffen op maat nog een andere handige toepassing. Zo worden ze vaak gebruikt voor machineonderdelen die moeilijk te vinden of te maken zijn. Wanneer je er voor kiest om een plastic plaat te laten buigen, lassen of frezen, geniet je dus alle voordelen van dit veelzijdige materiaal.

Kies de juiste bewerking voor jouw plastic plaat

Laat ons weten hoe jouw product eruit moet zien en dan buigen, lassen en frezen we een plastic plaat op maat naar jouw wens. Het is voor ons ook mogelijk om polycarbonaat te frezen. Wat jouw kunststofwens ook is; wij realiseren het. Ben je geïnteresseerd in kunststof op maat of zit je nog met vragen over ons productieproces? Stel je vragen eenvoudig en snel door te bellen naar +31 (0)76 – 565 23 50 of een e-mail te sturen naar info@talboomkunststoffen.nl. Wij vertellen je graag meer over het frezen, lassen en buigen van een plastic plaat of ander materiaal.

Talboom BV Kunststofverwerking