Voor veel diverse klanten ontwikkelde Talboom coronaschermen. Wij bieden veel standaard formaten kuchschermen aan of ontvang je graag een scherm op maat? Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie!

  • Makkelijk te bevestigen of neer te zetten
  • Uitstekende kwaliteit
  • Veel standaard mogelijkheden, maar ook maatwerk
  • Snelle levering

Staand scherm

 

Talboom levert regelmatig staande schermen voor diverse partijen. Hiervoor hebben we ook onze eigen pootjes ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn veel standaard formaten (inclusief/exclusief uitsparing) verkrijgbaar.

Liever een scherm op maat? Neem gerust contact op wij denken graag met je mee over een passende oplossing.

Hangend scherm

 

Talboom produceert regelmatig ook hangschermen. Vaak wordt hier dunner materiaal voor gebruikt dan bij staande schermen i.v.m. het gewicht.
Voor dit scherm zijn er veel standaard mogelijkheden. Wil je graag een op maat gemaakt hangscherm? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust even contact met ons op.

Horecascherm

 

 

Speciaal voor de horeca ontwikkelden wij een scherm dat makkelijk te bevestigen is onder tafels. Op deze manier kunnen de schermen ook eenvoudig verwijderd worden. Dankzij dit scherm kunnen er meer tafels in gebruik genomen worden. Dit scherm kan direct worden besteld opĀ http://www.plasticscherm.nl.

Wil je graag dat wij meedenken over een juiste oplossing voor jou neem dan gerust even contact met ons op.

Realistisch voorstel

Talboom BV Kunststofverwerking