Maatwerk

Het kiezen voor kunststof op maat is in veel gevallen een esthetische of functionele keuze. De specialisten van Talboom Kunststoffen uit Breda denken graag met je mee. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. We adviseren je over de materiaalkeuze, afwerking en techniek, om zo tot een optimaal bruikbaar product te komen. Een product dat aan al je wensen en eisen voldoet.

Kunststof op maat met de modernste technieken

Onze kracht schuilt zich in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. Ons team bestaat uit vakmensen die weten hoe ze je het best kunnen helpen met kunststofbewerking. Het eisenpakket van jou, als opdrachtgever, is voor ons de voornaamste norm. Al het kunststof wordt daarom met de modernste technieken op maat gemaakt. Ben jij op zoek naar op maat gemaakte kunststofmachineonderdelen of een display van kunststof? Dan maken wij deze geheel volgens jouw specificaties en met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvang je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering voor het bewerken van de kunststof. Zo is het mogelijk dat wij het kunststof lasersnijden of op een geheel andere manier naar wens bewerken. Daarbij vinden we een goede prijs-kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen waar nodig bij met een helder advies. Dit doen wij al jaren binnen verschillende branches. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en je bent verzekerd van een kwalitatief perfect kunststof op maat.

Bekijk de projecten

Betrek ons in jouw kunststofwensen

We streven naar langdurige relaties. In onze ogen vormt wederzijds vertrouwen de basis voor continu├»teit. Op die manier kunnen we onze kennis delen met anderen en samen gericht werken aan de meest optimale oplossingen voor specifieke vragen. Door dat effici├źnt aan te pakken en nieuwe mogelijkheden en technieken met beide handen aan te grijpen, profiteer je van kwalitatief en hoogwaardig kunststof op maat, tegen een goede prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Talboom BV Kunststofverwerking