Milieu en kunststof bij Talboom

Talboom maakt uitsluitend kunststof kwaliteitsproducten. Producten die lange tijd meegaan en daardoor duurzaam zijn. Daarnaast gaan we uiterst zorgvuldig om met onze materialen. Onze moderne machines met hoogwaardige software zorgen voor een optimaal materiaalgebruik en beperken het restafval tot een minimum. Restmaterialen worden per soort gescheiden en waar mogelijk gerecycled.

Lage footprint

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar om kunststoffen te vervaardigen is veel minder energie nodig dan voor de productie van bijvoorbeeld glas, staal of beton. Dus: kies jij in plaats van één van deze traditionele producten voor een kunststof alternatief, dan help je de uitstoot van broeikasgassen te verlagen.

Recyclede kunststoffen

Talboom heeft ook kunststoffen in het assortiment die uit volledig gerecycled materiaal bestaat. Wil je hier meer over weten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We geven je graag een eerlijk en kundig advies. We blijven bovendien altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof en milieu. Er staat ons de komende jaren namelijk nog het nodige te wachten. En dat is altijd goed nieuws!

De milieuvoordelen van hoogwaardig kunststof

  • Duurzame kwaliteitsproducten
  • Restmateriaal wordt waar mogelijk gerecycled
  • Lager energieverbruik dan traditionele bouwmaterialen

Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking