Kunststofoplossingen voor verlichting

Kunststof is bij uitstek geschikt voor ledverlichting en voor de meest uiteenlopende verlichtingsdoeleinden. Want door het juiste materiaal te kiezen, kunnen we spelen met de lichttransmissies en bepalen we de sfeer. Helder of mat, gekleurd of smoke: alles is mogelijk. En omdat we het kunststof kunnen zagen, frezen, laseren, buigen, polijsten en (waterdicht) verlijmen, is vrijwel elke vorm verlichting realiseerbaar. Ook voor buiten.

Verlichtingsprojecten

Je komt de kunststof verlichtingselementen van Talboom echt overal tegen. Zoals bijvoorbeeld op straat, in bibliotheken, ziekenhuizen, gemeentehuizen, winkels, kantoren, musea en de horeca. En soms zelfs op tv. Ledverlichting of gewone lampen: alles is mogelijk. We adviseren je graag over de mogelijkheden en denken we mee over de best mogelijke constructieve oplossingen. Zo weet je zeker dat jouw eindproduct technisch en esthetisch helemaal in orde is.

Meedenken over technische oplossingen

Heb je een tekening van het onderdeel dat je wilt hebben? Dan maken we het gewenste product exact volgens de vereiste specificaties. Wil je dat we met je meedenken over de constructie? Laat het ons weten: we helpen je graag.

Veelgebruikte materialen voor verlichting

Veelgebruikte producten voor verlichting

  • Kappen straatverlichting
  • Decoratieve verlichting
Talboom BV Kunststofverwerking