Kunststof in de reclame

De toepassingen van kunststoffen in de reclamewereld zijn oneindig groot. Of het nu gaat om reclameborden, presentatieblokken of houders van prijslijsten of folders: Talboom denkt altijd met je mee. We adviseren je over de mogelijkheden qua kunststof en eventuele extra’s, zoals verlichting. Ook (zeef)drukken of lakken behoort tot de opties. Zo komen we samen tot innovatieve oplossingen en heb jij straks een bijzondere aandachttrekker in handen.

Bouwkundige toepassingen van kunststof

Talboom levert allerlei kunststoffen voor bouwkundige toepassingen. Voor boeiboorden, gevelbekledingen, luifels, fietsenstallingen en serres bijvoorbeeld. Wat je vraag ook is, we bieden je een passende oplossing. Natuurlijk krijg je gedegen advies over het materiaalgebruik. UV bestendig materiaal, HPL (Trespa), polycarbonaat kanaalplaten of sandwichpanelen van alu/kunststof/alu (Alubond): afhankelijk van het project bepalen we samen wat de beste keuze is. Ook constructief staan we je met raad en daad bij.

Kunststof producten voor de luxe jachtbouw

Nederland heeft een grote reputatie op het gebied van de zeer luxe jachtbouw. Topkwaliteit is hierbij een vereiste. Als het gaat om kunststof producten, weten de jachtbouwers Talboom allemaal te vinden. Zo leveren we ruiten op maat, al dan niet met uitfrezingen voor het beslag. Ook maakten we bijvoorbeeld een zeer luxe, kunststof wijnrek met ingebouwde verlichting.

Kunststoffen in de elektrotechnische industrie

Voor diverse elektrotechnische toepassingen leveren we kunststof producten. Deze producten zijn al dan niet bewerkt. Voor schakelkasten leveren we bijvoorbeeld achterwanden, compleet met uitfrezingen.

Kunststof panelen voor transport en scheepsvaart

Voor transport en scheepvaart maken we regelmatig kunststof instrumentenpanelen. Deze panelen zijn meestal gemaakt van een stijlvol zwart polystyreen met nerf, dat niet reflecteert.

Meedenken over technische oplossingen

Heb je een tekening van het onderdeel dat je wilt hebben? Dan maken we het gewenste product exact volgens de vereiste specificaties. Wil je dat we met je meedenken over de constructie? Laat het ons weten: we helpen je graag.

Talboom BV Kunststofverwerking