Kunststofoplossingen voor de interieurbouw

Met kunststof kun je in de interieurbouw alle kanten op. We kunnen het zagen, frezen, laseren, buigen, polijsten en verlijmen, dus vrijwel elke vorm is realiseerbaar. Denk bijvoorbeeld aan een Plexiglas of acrylaat voor een display, vitrine of voor meubilair. Het materiaal is bovendien in de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar: zowel transparant als translucent of gepigmenteerd. Wil je geïntegreerde verlichting of je naam of logo in het materiaal laten frezen? Dan regelen we dat.

Constructieve uitdagingen

Soms is het nog een hele uitdaging om een prachtig ontwerp zo te bouwen dat het ook constructief gedegen is. Talboom Kunststoffen heeft daar jarenlange ervaring mee en denkt graag met je mee. Zo weet je zeker dat het interieur ook qua veiligheid aan alle normen voldoet.

Esthetische oplossingen

Bij interieurbouw draait het om design, uitstraling en sfeer. Logisch dus dat de constructie en bekabeling onzichtbaar moeten zijn. Ook op dit vlak komen we met creatieve oplossingen, zodat jouw interieur optimaal tot zijn recht komt.

Advies nodig?

Heb je een tekening van het onderdeel dat je wilt hebben, bijvoorbeeld van een toepassing met een Plexiglas display of van kantoormeubilair met unieke designs? Dan maken we het gewenste product exact volgens de vereiste specificaties. Wil je dat we met je meedenken over de constructie? Laat het ons weten: we helpen je graag.

Veelgebruikte materialen in de interieurbouw

Veelgebruikte producten in de interieurbouw

Talboom BV Kunststofverwerking