Stootranden

Bij Talboom Kunststoffen in Breda maken we stootranden op maat die essentieel zijn voor het beschermen van muren, meubels en apparatuur in diverse omgevingen. Deze stootranden zijn ideaal voor gebruik in magazijnen, parkeergarages, ziekenhuizen en scholen. Ze voorkomen schade en dragen bij aan de veiligheid in elke ruimte.

Bij ons koopt u stootranden op maat van hoogwaardig kunststof

Onze stootranden op maat worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, zoals HMPE 500, en staan bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Deze materiaalkeuze zorgt ervoor dat onze stootranden extreem robuust en langdurig effectief zijn. Naast dit type kunststof, gebruiken we ook andere materialen, zoals rubber, polyurethaan en pvc. Deze diversiteit in materialen stelt ons in staat om een breed scala aan kunststofoplossingen te bieden, perfect aangepast aan de specifieke behoeften en eisen van onze klanten. Voor het fabriceren van deze stootranden passen we technieken, zoals kunststof frezen en diverse andere bewerkingsmethoden, toe.

Laat een stootrand op maat maken

Als je op zoek bent naar hoogwaardige stootranden van kunststof, zit je goed bij ons als specialist in kunststofbewerking. Wij vervaardigen stootranden op maat die niet alleen beschermen, maar ook duurzaam zijn. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken. Samen vinden we de optimale oplossing op het gebied van bescherming en veiligheid.

Talboom BV Kunststofverwerking