Helder, gekleurd en zwart plexiglas

Plexiglas die zwart van kleur is, is tegenwoordig niet meer ondenkbaar. Bij Talboom Kunststoffen in Breda zit je goed voor kunststofbewerking op maat in welke kleur dan ook. Als je een ontwerp in je hoofd hebt, of een ruw idee, helpen we je graag bij de realisatie ervan. Daarbij kunnen we terugvallen op jarenlange ervaring met kunststoffen. Het plexiglas wordt in veel verschillende toepassingen gebruikt en is naast zwart en gekleurd ook helder verkrijgbaar.

De toepassingen van plexiglas: helder, zwart en gekleurd

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, heeft meerdere interessante eigenschappen, zoals een goede bestendigheid tegen temperatuurwisselingen en uv-bescherming. Die eigenschappen maken het materiaal een populaire keuze voor onder andere veranda’s, kunststofvitrines, douchedeuren en trappen. We hebben het in die gevallen over gegoten plexiglas. Daarnaast is er geëxtrudeerd plexiglas. Deze variant is geschikt voor toepassingen die niet zwaar belast worden, zoals beglazing voor tuinhuisjes of winkeldisplays. Plexiglas, zowel zwart, gekleurd als helder, biedt dus verschillende mogelijkheden. Als je graag enkele voorbeelden wilt zien van ons werk, kijk dan zeker eens naar onze projectenpagina.

Vraag meer informatie aan over alle kleurmogelijkheden

Als je graag een product op maat wilt laten vervaardigen in zwart, gekleurd of helder plexiglas, laat het ons dan weten. Bij Talboom Kunststoffen gaan we samen op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Als je graag meer wilt weten over kunststofbewerkingen of nog verdere vragen hebt, neem dan zeker contact met ons op.

Talboom BV Kunststofverwerking