Kunststof vitrine

Bij Talboom Kunststoffen in Breda zit je goed voor producten op maat, zoals een kunststof vitrine. Daarbij vallen we terug op meer dan honderd jaar ervaring, waarvan meer dan zeventig jaar met kunststoffen. We gaan aan de slag met de modernste technieken en houden altijd rekening met je specifieke wensen. Zo zorgen we samen voor het product dat jij nodig hebt.

Wij maken jouw kunststof vitrine op maat

Voor een kunststof vitrine is kwalitatief plexiglas een geschikt materiaal. Het is namelijk uv-bestendig en kan verschillende temperaturen aan. We bewerken vitrines in verschillende maten en gaan uit van je specifieke wensen. Laat ons dus zeker weten hoe de vitrine eruit moet zien, voordat wij beginnen met het bewerken van de kunststof. Zoek je een andere praktische bewerking van kunststof? Schakel ons dan ook in voor het maken van kunststof roosters.

Neem gerust contact met ons op voor jouw vitrine

Om een beter beeld te krijgen van wat we voor je kunnen doen, bekijk je onze projectenpagina. Als je nog met vragen zit over een vitrine in kunststof of over onze diensten, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het telefoonnummer +31 (0)76 – 565 23 50 of via het e-mailadres info@talboomkunststoffen.nl.

Talboom BV Kunststofverwerking