PVC

Zoek jij een bedrijf dat pvc kan frezen, lassen of een plaat kan buigen? Betrek dan Talboom Kunststoffen uit Breda bij jouw kunststofwensen. Pvc is in zeer veel verschillende vormen en soorten verkrijgbaar. De belangrijkste soorten zijn hard pvc, hoog slagvast pvc en geschuimd pvc. De geschuimde platen zijn 50% lichter dan de massieve platen. De toepassingsmogelijkheden voor pvc zijn zeer breed. Pvc is zeer goed te bewerken, door te lassen en te frezen en is als plaat ook te buigen. Echter is het zeer giftig bij verbranding.

Pvc bewerken: lassen en frezen

Onze expertise strekt zich uit over bijna honderd jaar ervaring in de kunststofindustrie en wij beschikken over een compleet ‘state-of-the-art machinepark’ met de modernste software. We lassen, laseren, lijmen en frezen kunststoffen, zoals pvc, zodat je kunststof op maat krijgt. We garanderen een hoogwaardig eindproduct. Bij ons laat je niet alleen pvc frezen en lassen, maar bijvoorbeeld ook het materiaal acrylaat. Een plaat van pvc, bijvoorbeeld van geschuimd pvc, bewerken door deze te laten buigen is een bewerking die ook mogelijk is voor direct praktische toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kunststof vitrine.

Profiteer van een snelle levering

Talboom Kunststoffen heeft een zeer grote voorraad kunststoffen in verschillende kleuren, uitvoeringen en afmetingen. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met de verschillende soorten pvc waarvan wij een plaat kunnen buigen tot de door jou gewenste vorm. Wil je een goed beeld krijgen van een materiaal? Vraag dan een monster van het door jou gewenste pvc aan. Als je nog verdere vragen hebt over het lassen of frezen van pvc en de verschillende toepassingen, mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het telefoonnummer +31 (0)76 – 565 23 50 of via het e-mailadres info@talboomkunststoffen.nl. Bij ons laat je niet alleen een pvc plaat buigen, maar ook PET-G lassen.

PVC

Voordelen

Hoge slagvastheid ook bij lage temperaturen
Hoge slagvastheid ook bij lage temperaturen
Hoge slagvastheid ook bij lage temperaturen
Bouw
Interieurbouw
Laboratoria
Afzuigkasten
Displays
Vitrines
Winkelinrichtingen
Bloembakken - waterdicht gelast
Hoge mechanische sterkte, stijfheid en hardheid
Goede chemische bestendigheid
Zeer goed elektrisch te isoleren
Goed te bewerken (zagen, frezen, boren, lijmen)
Goed te lassen, moet zeer deskundig gebeuren i.v.m. kans op verbranding
Bij verbranding zeer giftig
Leverbaar in helder en diverse kleuren
Leverbaar in vele soorten zoals plaat, profielen, volstaf, folie etc.

Varianten