De handrailprofielen voor de brug in de Duitse stad Riedlingen zijn door Talboom geproduceerd. Deze brug won een belangrijke licht-designprijs in 2019.  Het gebruikte materiaal is acrylaat Mono Satin, met een dikte van 50 mm.  Wij zijn erg trots dat we een bijdrage mochten leveren aan deze fraaie constructie, die veel aandacht kreeg in de Duitse pers.

  • In vorm gefreesd en geslepen
  • Geïntegreerde verlichting
  • Technische uitwerking en uitvoering

Technische uitwerking brug

Talboom dacht actief met de architect mee, hoe we het ontwerp konden realiseren. Het materiaal is namelijk zo dik, dat het lastig te maken is. We zorgden voor de technische uitwerking en uitvoering. Daarbij is het materiaal met de geïntegreerde verlichting helemaal in vorm gefreesd en geslepen. Het licht dat door het materiaal schijnt, geeft een prachtig effect.

Voor dit project gebruikten we Satal.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking