De meubels die we leverden voor het provinciehuis Utrecht zijn zeer divers. We maakten de lockerkasten en baliemeubelen op maat en regelden daarnaast de nieuwe kunststof bekleding voor bestaande meubelen. Omdat het om een gebouw van acht verdiepingen ging, was dat een hele klus. En het eindresultaat: dat mag er zeker zijn.

  • Een combinatie van transparant, mat en opaal kunststof
  • In verstek verlijmd
  • Ook bekleding van bestaande meubels

Kunststof meubels

Voor de deuren van de lockerkasten gebruikten we Satal Opaal, voor de meubelen en baliebekleding Satcolor wit. De onderdelen werden allemaal in verstek verlijmd: een complexe bewerking die Talboom als geen ander beheerst. Door de combinatie van transparant, mat, opaal en gekleurd kunststof ontstaat een bijzonder mooi geheel. Bovendien zijn deze producten uiterst duurzaam én praktisch schoon te maken.

Voor dit project gebruikten we Satal.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking