Verlichtingskappen voor de toegangspoorten bij de Parijse metro. Dat is toch een project met een bijzonder tintje, waar iedereen een beeld bij heeft. We zijn dan ook trots dat we hieraan mogen meewerken.

  • Zeer kleine toleranties
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Uitgekiende procesbeheersing

Verlichtingskappen met hoge eisen

De metro in Parijs is aan het renoveren. Diverse toegangspoorten worden de komende jaren vernieuwd. Talboom levert hiervoor de verlichtingskappen. Vanwege de uitstekende vervormbaarheid, slagvastheid en de hoge brandklasse-certificatie gebruiken we hiervoor PET-G. De gestelde kwaliteitseisen van onze partner zijn zeer hoog. De toleranties voor maatvoering, afwerking en passingen zijn kritisch en de kwaliteit van lassen en lijmverbindingen zijn zeer streng. Door een uitgekiende procesbeheersing voldoet Talboom aan alle gewenste specificaties.

Voor dit project gebruikten we PET-G.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking