Honderdtien Acrylaat Opaal stoelen met een lichttransmissie van 50%. Die maakte Talboom voor het tv-programma ‘The Winner is’ van Talpa.

  • Stoelen met ingebouwde verlichting
  • Lichttransmissie van 50%
  • Mooi egaal uitgelicht

Stoelen met ingebouwde verlichting

Wij maakten de kunststof onderdelen. Vervolgens bouwde onze partner de verlichting in en verlijmden wij de stoelen. En wat een resultaat. Mooi egaal uitgelichte stoelen, met een bijzondere uitstraling.

Voor dit project gebruikten we Opaal Acrylaat.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvangt je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. En de prijs natuurlijk. Daarbij vinden we een goede prijs/kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen -waar nodig- bij met een helder advies. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en bent verzekerd van een kwalitatief perfect eindresultaat.

Talboom BV Kunststofverwerking