Voor de bar in de Kunsthal Rotterdam, maakte Talboom een opvallende achterwand. Een achterwand die meteen zorgt voor een unieke uitstraling en sfeer.

  • Unieke uitstraling
  • Verlicht vanuit de zijkant
  • Onzichtbare bekabeling

Achterwand bar

De binnenkant van deze kast is volledig gemaakt van Satal. Om te zorgen voor dit bijzondere effect, bedacht Talboom om de kast vanuit de zijkant van het materiaal aan te lichten. Edge lighting wordt dat genoemd. Door het transparante materiaal lijkt het net alsof de verlichting in de hele kast is verwerkt. Daarbij hebben we de bekabeling natuurlijk onzichtbaar weggewerkt.

Voor dit project gebruikten we Satalcolor wit.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvangt je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. En de prijs natuurlijk. Daarbij vinden we een goede prijs/kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen -waar nodig- bij met een helder advies. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en bent verzekerd van een kwalitatief perfect eindresultaat.

Talboom BV Kunststofverwerking