Bij een winkelinterieur voor Shoebaloo is een exclusiviteit een must. Shoebaloo is tenslotte één van de meest exclusieve schoenenzaken in Nederland. Voor de winkel in de PC Hooftstaat in Amsterdam leverde Talboom een belangrijke bijdrage aan het interieur.

  • Chique uitstraling
  • Gegoten Satal helder
  • Matte afwerking

Meedenken over winkelinterieur

De eerste opdracht was om planken voor schoenen te bedenken waar zwart licht doorheen kwam. Helaas bleek dat uiteindelijk een onmogelijke opgave. In overleg met de architect worden de diverse exclusieve schoenen nu op kunststof banken van gegoten Satal helder gepresenteerd. De matte afwerking zorgt voor een prachtige, chique uitstraling.

Voor dit project gebruikten we Satal helder.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvangt je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. En de prijs natuurlijk. Daarbij vinden we een goede prijs/kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen -waar nodig- bij met een helder advies. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en bent verzekerd van een kwalitatief perfect eindresultaat.

Maak een afspraak

Talboom BV Kunststofverwerking