De dassenkasten die Talboom voor de bekende modeketen Suitsupply maakte, zorgen voor een fraaie en overzichtelijke presentatie. Daarnaast geven ze de winkel een warme uitstraling.

  • Overzichtelijke presentatie
  • Budgetvriendelijke oplossing
  • Combi van twee materialen

Meedenken over dassenkasten

Je zou het misschien niet denken, maar een dassenkast is een heel bewerkelijk product. Het is bovendien een product waar veel materiaal voor nodig is. Wij dachten (budget)technisch mee over de meest gunstige oplossing.

Voor dit project gebruikten we Opaal Acrylaat.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Realistisch voorstel

Nadat je hebt aangegeven wat je wensen zijn, ontvangt je een realistisch voorstel ten aanzien van materiaal, sterkte en uitvoering. En de prijs natuurlijk. Daarbij vinden we een goede prijs/kwaliteitsverhouding heel vanzelfsprekend. We denken met je mee over de hele linie en sturen -waar nodig- bij met een helder advies. Kortom: je profiteert van al onze kennis en expertise en bent verzekerd van een kwalitatief perfect eindresultaat.

Maak een afspraak

Talboom BV Kunststofverwerking