Brilpanelen. Talboom produceerde ze voor meerdere opticiensketens, waaronder Hans Anders. Deze klant had al wanden en kasten, maar was op zoek naar een totaal andere uitstraling. Talboom realiseerde een restyling van de winkels en zorgde met een relatief kleine aanpassing voor een totaal andere sfeer.

  • Speciaal ontwikkelde brilpennen
  • Met logo indruk
  • Totaal andere sfeer

Nieuwe vormgeving brilpanelen

Talboom kwam met een nieuwe vormgeving van de brilpanelen. Ook het ontwerpen en leveren van speciale brilpennen is door ons uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat de pennen goed vastzitten: dat ze zogenaamd ‘hufterproof’ zijn. Tegelijkertijd moeten ze wel verplaatst kunnen worden, zodat de winkelier de indeling van het paneel kan aanpassen. Wij bedachten de techniek achter dit pennetje en lieten ze vervolgens spuitgieten. Met het logo van Hans Anders erin. De toleranties op de pennen en het gat zijn zeer klein, maar met de modernste lasertechniek en machines is dit voor ons geen enkel probleem.

Voor dit project gebruikten we Satal helder.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking