Een kast en trap van doorzichtig kunststof, die prachtig én veilig zijn. Daar leveren we graag onze bijdrage aan. IGS Gebo Jagema in Eindhoven ontwikkelt en levert hoogwaardige medische producten. Het spreekt voor zich dat het hoogwaardige interieur hier naadloos op moet aansluiten.

  • Echte blikvanger
  • Onzichtbare constructie en bekabeling
  • Constructieve berekeningen

Advies over kast en trap

Zowel de kast als de trap zijn gemaakt van doorzichtig gegoten Satal blauw. Prachtig! Logisch dat de architect niet wilde dat je de bekabeling van verlichting en apparatuur in de kast kon zien. Of de constructie van de trap in de treden. Talboom dacht mee over een mooie én veilige oplossing. Daarbij berekenden we wat constructie technisch verantwoord was. Het geheel is een echte blikvanger in de ontvangsthal.

Voor dit project gebruikten we Satal.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking