Voor de Meldkamer van de politie Haaglanden maakte Talboom de bureaus: de achterwanden van de monitoren en de bureaubladen. Daarbij mocht de bevestiging van de monitoren niet aan de achterzijde zichtbaar zijn. Bovendien moest er ledverlichting in geïntegreerd worden. Dat zijn van die uitdagingen, waar Talboom graag over nadenkt.

  • Gebogen achterwanden
  • Geïntegreerde ledverlichting
  • Onzichtbare bevestiging

Oplossingen voor bureaus

De oplossing die we bedachten, is een kunststof multicolor plaat die is opgebouwd uit meerdere lagen. De plaat moest uit een geheel bestaan, omdat deze anders niet kon worden gebogen. De buitenkant is transparant, de binnenkant wit. Ook het buitenste kader hebben we transparant gelaten, zodat de ledverlichting goed zichtbaar is. Deze verlichting verandert bij een crisis van kleur: van groen, naar oranje of rood. Door de witte kern is de bevestiging van de monitoren aan de achterkant van de wand onzichtbaar.

Prachtige uitstraling

Voor alle bureaus gebruikten we Satcolor Clear en Satcolor White. De gebogen achterwanden zorgen voor een fraaie, overzichtelijke werkplek met een prachtige uitstraling. Daar zijn we nog steeds trots op.

Voor dit project gebruikten we Satal.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op

Talboom BV Kunststofverwerking