Het interieur voor het hoofdkantoor van de Branchevereniging van Nederlandse Architecten (BNA) vormgeven. Daar heeft Talboom met veel plezier aan meegewerkt. Het kantoor is gevestigd op een prachtige locatie in Amsterdam. Vanaf de verdieping kijk je aan alle kanten uit over het IJ. Logisch dus dat ze de zichtlijnen wilden behouden.

  • Overal vrije zichtlijnen
  • Open en toch besloten
  • Wanden én meubels

Meedenken over het interieur

Hoe zorg je voor beslotenheid, zonder in te boeten op het uitzicht? Dat is de vraag waar Talboom zich samen met de opdrachtgever over boog. Door matte en transparante kunststoffen te combineren, brachten we afscheidingen en zelfs stilteplekken aan in de ruimte. Het magnifieke uitzicht bleef tegelijkertijd over de hele verdieping in tact. Ook voor de kasten, tafels en bureaus werd kunststof gebruikt. Dit was ons eerste project waarbij voor een interieur meer kunststof dan andere materialen werd gebruikt.

Voor dit project gebruikten we Satal Glasslook.

Kunststof op maat

De kracht van Talboom schuilt in de mix van productkennis, technische knowhow en ondernemerschap. In vakmensen die weten wat ze doen. Voor maatwerk kennen wij maar één norm: het eisenpakket van de opdrachtgever. Alle kunststof op maat wordt daarom met de modernste technieken en helemaal volgens jouw specificaties gemaakt. Met een korte doorlooptijd tussen ontwerp en levering.

Meer weten? Neem contact op